Rust, luxe & service

Alles in een met uw eigen strandhuis

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Het strand, de zee en de zon

Wie wil dat nou niet als voortuin?

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Ongestoord genieten

Een vakantiegevoel pur sang

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Een prachtig strandhuisje op een unieke locatie…

Genieten voor nu en in de toekomst

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Een bijzondere locatie

Aan de Zuid-Hollandse kust

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Prachtig uitzicht

Wat een vakantiegevoel

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Een eigen strandhuis mét de
service die u erbij kunt verwachten

Genieten

U komt naar uw strandhuisje om te genieten van zon, zee, strand en natuurlijk van elkaar. Wij maken het u daarom graag zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk.


Concept

Ons concept is gebaseerd op zoveel mogelijk service. Aan het begin van elk seizoen worden de strandhuisjes door ons op het strand geplaatst en kant en klaar aan u opgeleverd. Ook de aansluiting op het waternet en riool ligt volledig bij ons in handen. Aan het eind van elk seizoen verwijderen wij de strandhuisjes weer én slaan deze gedurende de wintermaanden voor u op. Van deze werkzaamheden merkt u dus helemaal niets.


 

Bereikbaar

Trost zijn wij op het feit dat we als enige in Nederland beschikken over een verhard pad langs alle strandhuisjes. Dat betekent dat zowel valide als mindervalide mensen comfortabel bij alle strandhuizen kunt komen.


Beheerder

Tijdens het strandseizoen is 7 dagen per week onze beheerder aanwezig op het strand. De beheerder is uw aanspreekpunt en houdt toezicht. Waar men niet altijd direct aan denkt is de extra toegevoegde waarde van onze beheerder. U hoeft maar een kick te geven en de beheerder staat voor u klaar. Gasfles vervangen? Vuilnis ophalen? De beheerder regelt het, elke dag van de week. U hoeft dus niet veel meer zelf te doen, dan genieten!