Relaxation, luxury and service

All in one with your own beach house

 

Contact us right away

Watch video

The beach, the sea and the sun

Who wouldn't want that as a backyard?

 

Contact us right away

Watch video

Enjoy without interruptions

Through tailor made services!

 

Contact us right away

Watch video

A beautiful beach house on a unique location...

For now and in the future

 

Contact us right away

Watch video

An exceptional location

On the coast of South Holland

 

Contact us right away

Watch video

Prachtig uitzicht

Wat een vakantiegevoel

 

Neem direct contact op

Bekijk video

What beach homeowners have to say,
let them convince you

Are you an owner of one of our beach houses? We would greatly appreciate if you would like to share your experiences with us.
You can send us your experience to: info@westlandstrandhuis.nl and we will place your complete feedback on this website.

Carla

"Een vakantiegevoel, zo dichtbij…"

Het mooiste aan mijn strandhuisje vind ik het schitterende uitzicht op strand en zee. Ruimte in je hoofd en om je heen. Eindeloze strandwandelingen en daarna een wijntje op de vlonder met ondergaande zon... Een vakantiegevoel, zo dichtbij, maar voor je gevoel zo ver weg van de dagelijkse beslommeringen.

City

Rhoon
Quinten en Barbara

"Hier komen we nu echt tot rust"

Na lang twijfelen hebben wij een strandhuisje op het Hoekse strand gekocht. Maar al vanaf na het eerste moment geen dag spijt gehad. Elk moment hebben we aangegrepen om naar het strandhuisje te gaan. Het gevoel is moeilijk te beschrijven maar wij hebben een druk zakelijk leven en op het moment dat we op het strand zijn lijkt het altijd een korte vakantie en komen we heerlijk tot rust.

City

Gouda
Miriam

"Maar nu we een strandhuisje hebben stonden de kinderen al weer te trappelen"

Neem deze dag, nog geen twintig graden en bewolking. Vroeger was het niet in mij opgekomen naar het strand te gaan. Maar nu we een strandhuisje hebben stonden de kinderen al weer te trappelen. Zij kunnen hier altijd naar hartenlust spelen, weer of geen weer!

City

Hilversum
Sjaak

"Uit de zaak rechtstreeks naar Hoek van Holland"

Ik ben eigenlijk altijd druk met de zaak. Mijn vrouw is vaak al met de kids op het strand. Ik rij dan uit de zaak rechtstreeks naar Hoek van Holland. In het begin deed het me niet zoveel, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik in de zomer steeds iets vroeger van de zaak ga.

City

Rotterdam
Bernadine

"Een gevoel van vrijheid"

Het kopen van een strandhuisje is een emotionele beslissing. En het voelt goed, heel goed! Dat zeggen we elk weekend. Zodra je op het strand arriveert krijg je vakantiegevoel. De ruimte aan strand, zee, en lucht geeft een gevoel van vrijheid. Wanneer ik vanaf mijn veranda de zon in het water zie flikkeren voelt de natuur, het leven, de schepping aan als een wonder en ik voel me gelukkig.

City

Groenekan
Frans en Karen

"Deze droom is nu werkelijkheid"

Wakker worden met het geluid van de zee als wekker was ooit onze droom en deze droom is nu werkelijkheid. Na iedere winter kijken we reikhalzend uit naar het nieuwe strandseizoen, want daar wacht weer het ultieme gevoel van vrijheid, ruimte en ongeëvenaarde rust in de vroege ochtend en de late avond.

City

Rotterdam
Danielle

"Nu heb ik er zelf ook één"

Die wandelboulevard voor de strandhuisjes is top. Ik wandelde daar 2 tot 3 keer per week en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens jaloers was op de mensen in de strandhuisjes. Die zitten er altijd zo relaxed bij. Nu heb ik er zelf ook één. Heerlijk!

City

Hoek van Holland
Cees

"Bekruipend vakantiegevoel"

Als ik het strand op kom lopen bekruipt me direct het vakantiegevoel. Ik zou het liefst elke dag even naar mijn strandhuisje in de Hoek rijden, al is het maar voor een uurtje.

City

Gouda
Mario

"Ik vind het heerlijk, mijn strandhuisjes"

Ik werd vanmorgen wakker en besloot even een duik te nemen in zee. Zitten mensen links en rechts op hun vlonder lekker te ontbijten. Ik vind het heerlijk, mijn strandhuisje. Aardige mensen ook, een heel gezellig stukje strand.

City

Wassenaar
Alfred & Maja

"Het beleven van de natuur…"

Sinds 2010 hebben wij het strandhuisje. We hebben het geweldig naar ons zin in Hoekie zoals wij het noemen. De kinderen vermaken zich met niets en met elkaar. Het beleven van de natuur, het saamhorigheidsgevoel met mede-eigenaren maakt het voor ons zo bijzonder. Iedere vrije dag/weekend op vakantie!

City

Tilburg
Charlotte

"Is er een optie vaker mooi weer te bestellen?"

We genieten altijd heerlijk in ons strandhuisje. We zouden alleen graag een optie hebben waar we wat vaker mooi weer kunnen bestellen. Iemand een idee?

City

Den Haag
Marjolein

"Ochtendmens"

Ik ben geen ochtendmens maar als je hier 's ochtends met een broodje naar het lege strand zit te kijken... Nou ja, geweldig.

City

Vlaardingen
George

"'s Ochtends wakker worden"

Het leukste moment van ons strandhuisje is als we niet naar huis gaan, maar 's ochtends wakker worden aan zee.

City

Rotterdam
Joop

"Mijn vrouw is er niet weg te slaan"

Ik heb persoonlijk niets met dat strandhuisje op het strand en zou het zo verkopen. Ik ga liever varen, maar ja; mijn vrouw is er niet weg te slaan.

City

Lansingerland
Bianca

"Direct uit je werk doorrijden naar Hoek van Holland"

Wij hebben met ons strandhuis een ander leven gekregen. Niets is zo lekker als direct uit je werk door te rijden naar Hoek van Holland om daar in zee te plonzen, te koken en aan tafel te genieten van een ondergaande zon. De volgende ochtend wakker worden met een ochtendzonnetje en ontbijten met een nog leeg strand voor je. Was het het hele jaar maar zomer!

City

's-Gravanzande