Entspannung, Luxus und Service

Alles in einem mit Ihrem eigenen Strandhaus

 

Direkt kontaktieren

Video anschauen 

Der Strand, das Meer und die Sonne

Wer möchte dass nicht als Hofgarten?

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Ungestört genießen

Durch persönlichen Service!

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Ein schöner StrandHaus in einzigartiger Lage...

Für jetzt und in Zukunft

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Eine außergewöhnliche Lage

An der Küste von Süd-Holland

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Prachtig uitzicht

Wat een vakantiegevoel

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Disclaimer

Westland Strandhuis B.V. verleent u hierbij toegang tot deze website en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Westland Strandhuis B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid

Westland Strandhuis B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Westland Strandhuis B.V..

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Westland Strandhuis B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Westland Strandhuis B.V..

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Westland Strandhuis B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.