Entspannung, Luxus und Service

Alles in einem mit Ihrem eigenen Strandhaus

 

Direkt kontaktieren

Video anschauen 

Der Strand, das Meer und die Sonne

Wer möchte dass nicht als Hofgarten?

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Ungestört genießen

Durch persönlichen Service!

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Ein schöner StrandHaus in einzigartiger Lage...

Für jetzt und in Zukunft

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Eine außergewöhnliche Lage

An der Küste von Süd-Holland

 

Direct kontaktieren

Schau Video an

Prachtig uitzicht

Wat een vakantiegevoel

 

Neem direct contact op

Bekijk video

Was Strand Hausbesitzer zu sagen haben,
lassen Sie sich überzeugen

Sind Sie Besitzer eines unserer Strandhäuser? Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie Ihre Erfahrungen mit uns teilen würden.
Sie können uns Ihre Erfahrungen an folgende Adresse senden: info@westlandstrandhuis.nl. Wir werden Ihr komplettes Feedback auf dieser Website veröffentlichen.

Carla

"Een vakantiegevoel, zo dichtbij…"

Het mooiste aan mijn strandhuisje vind ik het schitterende uitzicht op strand en zee. Ruimte in je hoofd en om je heen. Eindeloze strandwandelingen en daarna een wijntje op de vlonder met ondergaande zon... Een vakantiegevoel, zo dichtbij, maar voor je gevoel zo ver weg van de dagelijkse beslommeringen.

Ort

Rhoon
Quinten en Barbara

"Hier komen we nu echt tot rust"

Na lang twijfelen hebben wij een strandhuisje op het Hoekse strand gekocht. Maar al vanaf na het eerste moment geen dag spijt gehad. Elk moment hebben we aangegrepen om naar het strandhuisje te gaan. Het gevoel is moeilijk te beschrijven maar wij hebben een druk zakelijk leven en op het moment dat we op het strand zijn lijkt het altijd een korte vakantie en komen we heerlijk tot rust.

Ort

Gouda
Miriam

"Maar nu we een strandhuisje hebben stonden de kinderen al weer te trappelen"

Neem deze dag, nog geen twintig graden en bewolking. Vroeger was het niet in mij opgekomen naar het strand te gaan. Maar nu we een strandhuisje hebben stonden de kinderen al weer te trappelen. Zij kunnen hier altijd naar hartenlust spelen, weer of geen weer!

Ort

Hilversum
Sjaak

"Uit de zaak rechtstreeks naar Hoek van Holland"

Ik ben eigenlijk altijd druk met de zaak. Mijn vrouw is vaak al met de kids op het strand. Ik rij dan uit de zaak rechtstreeks naar Hoek van Holland. In het begin deed het me niet zoveel, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik in de zomer steeds iets vroeger van de zaak ga.

Ort

Rotterdam
Bernadine

"Een gevoel van vrijheid"

Het kopen van een strandhuisje is een emotionele beslissing. En het voelt goed, heel goed! Dat zeggen we elk weekend. Zodra je op het strand arriveert krijg je vakantiegevoel. De ruimte aan strand, zee, en lucht geeft een gevoel van vrijheid. Wanneer ik vanaf mijn veranda de zon in het water zie flikkeren voelt de natuur, het leven, de schepping aan als een wonder en ik voel me gelukkig.

Ort

Groenekan
Frans en Karen

"Deze droom is nu werkelijkheid"

Wakker worden met het geluid van de zee als wekker was ooit onze droom en deze droom is nu werkelijkheid. Na iedere winter kijken we reikhalzend uit naar het nieuwe strandseizoen, want daar wacht weer het ultieme gevoel van vrijheid, ruimte en ongeëvenaarde rust in de vroege ochtend en de late avond.

Ort

Rotterdam
Danielle

"Nu heb ik er zelf ook één"

Die wandelboulevard voor de strandhuisjes is top. Ik wandelde daar 2 tot 3 keer per week en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens jaloers was op de mensen in de strandhuisjes. Die zitten er altijd zo relaxed bij. Nu heb ik er zelf ook één. Heerlijk!

Ort

Hoek van Holland
Cees

"Bekruipend vakantiegevoel"

Als ik het strand op kom lopen bekruipt me direct het vakantiegevoel. Ik zou het liefst elke dag even naar mijn strandhuisje in de Hoek rijden, al is het maar voor een uurtje.

Ort

Gouda
Mario

"Ik vind het heerlijk, mijn strandhuisjes"

Ik werd vanmorgen wakker en besloot even een duik te nemen in zee. Zitten mensen links en rechts op hun vlonder lekker te ontbijten. Ik vind het heerlijk, mijn strandhuisje. Aardige mensen ook, een heel gezellig stukje strand.

Ort

Wassenaar
Alfred & Maja

"Het beleven van de natuur…"

Sinds 2010 hebben wij het strandhuisje. We hebben het geweldig naar ons zin in Hoekie zoals wij het noemen. De kinderen vermaken zich met niets en met elkaar. Het beleven van de natuur, het saamhorigheidsgevoel met mede-eigenaren maakt het voor ons zo bijzonder. Iedere vrije dag/weekend op vakantie!

Ort

Tilburg
Charlotte

"Is er een optie vaker mooi weer te bestellen?"

We genieten altijd heerlijk in ons strandhuisje. We zouden alleen graag een optie hebben waar we wat vaker mooi weer kunnen bestellen. Iemand een idee?

Ort

Den Haag
Marjolein

"Ochtendmens"

Ik ben geen ochtendmens maar als je hier 's ochtends met een broodje naar het lege strand zit te kijken... Nou ja, geweldig.

Ort

Vlaardingen
George

"'s Ochtends wakker worden"

Het leukste moment van ons strandhuisje is als we niet naar huis gaan, maar 's ochtends wakker worden aan zee.

Ort

Rotterdam
Joop

"Mijn vrouw is er niet weg te slaan"

Ik heb persoonlijk niets met dat strandhuisje op het strand en zou het zo verkopen. Ik ga liever varen, maar ja; mijn vrouw is er niet weg te slaan.

Ort

Lansingerland
Bianca

"Direct uit je werk doorrijden naar Hoek van Holland"

Wij hebben met ons strandhuis een ander leven gekregen. Niets is zo lekker als direct uit je werk door te rijden naar Hoek van Holland om daar in zee te plonzen, te koken en aan tafel te genieten van een ondergaande zon. De volgende ochtend wakker worden met een ochtendzonnetje en ontbijten met een nog leeg strand voor je. Was het het hele jaar maar zomer!

Ort

's-Gravanzande